Vergoeding

Voor personen jonger dan 18 jaar worden 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Indien er meer behandelingen noodzakelijk zijn, wordt dit vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Oefentherapie Cesar wordt voor iedereen van 18 jaar en ouder uit de aanvullende verzekering vergoed. Wanneer het een chronische indicatie betreft, vindt vergoeding plaats vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling.

De praktijk is bij alle grote verzekeringen aangesloten.

Kijk van te voren het aantal behandelingen na uit het aanvullende pakket, mocht u in hetzelfde kalenderjaar fysiotherapie hebben gevolgd vraag dan het exacte aantal van de genoten behandelingen op. Wij helpen u hier graag mee, echter: In alle gevallen blijft u zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie en dus voor de vergoeding van de behandelingen.

Sinds 2006 heeft u geen verwijzing van de huisarts meer nodig, u kunt hier met Directe Toegankelijkheid terecht. De vergoeding van de verzekering is zoals bovenstaand.

Een afspraak die niet 24 uur van te voren is afgezegd wordt bij u in rekening gebracht! Voor de maandagen geldt: afzegging op de voorafgaande vrijdag vóór 18.00 uur.

Als een behandeling niet (meer) onder de gecontracteerde zorg valt rekenen wij de volgende tarieven:

Telefonische zitting (10 min) € 20,00
Intake en onderzoek (30min) in de praktijk, eerste consult  Intake en onderzoek (30 min) aan huis, eerste consult € 60,00  € 70,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek (60 min) met verslaglegging € 130,00
Zitting aan huis (30 min), vervolg consult € 60,00
Zitting in de praktijk (30 min), vervolg consult € 50,00
Werkplekanalyse Op aanvraag