Arbeidsgerelateerde klachten

Oefentherapie Cesar / Arbeidsgerelateerde klachten

Wanneer je door je werk pijn of stress krijgt, werk je niet prettig meer en gaan je prestaties achteruit. Om pijn, burn-out en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, of om opnieuw pijnvrij en ontspannen te leren werken, schakel je de oefentherapeut in. Wij gaan met u aan de slag om de werkplek en werkhouding te verbeteren en de balans tussen belasting en belastbaarheid te geven.

Elk beroep heeft zijn eigen valkuil waardoor we dreigen vast te raken in een eenzijdige manier van bewegen. Hierdoor kan er overbelasting in het lichaam opgebouwd worden. Aanpassing van de werkplek, maar ook het stimuleren van verandering in werkhouding zijn kernbegrippen. Langdurig ziekteverzuim en/of permanente arbeidsongeschiktheid kunnen hiermee in belangrijke mate worden voorkomen dan wel teruggedrongen.

Op verzoek van de werkgever kunnen wij bij u langs komen op het werk om een werkplekanalyse te houden. Naast het instellen van de werkplek observeren wij ook uw werkhouding en beweging en geven wij daarin advies.

Lees hier meer over bij CesarOffice

Back to Top